14. marts 2020

BIOFOS Lukker for personligt fremmøde  på grund af situationen med coronavirus

I BIOFOS tager vi vores forholdsregler i en tid, hvor vi alle skal tage ansvar og passe på hinanden. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger og har derfor indført særligt beredskab på vore tre renseanlæg Lynetten, Avedøre og Damhusåen.

I BIOFOS udfører vi en samfundsmæssig vigtig opgave. Vi håndterer spildevand fra 1,2 millioner mennesker i hovedstadsområdet. Det vil vi blive ved med under påvirkningerne af coronavirus, der sætter sit aftryk på alle aktiviteter i Danmark.

Derfor gælder følgende:

  • Vi har lukket ned for personligt fremmøde af eksterne, eksempelvis virksomhedsbesøg og eksterne håndværkere, der udfører opgaver på vore anlæg. Kun i særlige tilfælde, kan du få adgang til vores anlæg.

  • Sugevogne skal fremover ved ankomst gives adgang af BIOFOS vagtpersonale for at komme ind på vores anlæg.

  • Vareleverandører skal følge anvisninger der er sat op på BIOFOS porte.

  • Helt i overensstemmelse med myndighedernes anvisninger har vi etableret hjemmearbejdspladser og tilrettelagt arbejdet helt særligt for vore medarbejdere på vore tre anlæg for at hindre smittespredning.

Du kan naturligvis stadig ringe til os i åbningstiden på vores hovednummer +45 32 57 32 32 og sende mails til os på post@biofos.dk

Disse meget vigtige tiltag sker for at sikre, at vi kan blive ved med at løfte vore opgave med at rense hovedstadsområdets spildevand -  som vi plejer.

Vi holder hjemmesiden opdateret ved ændringer.

To Top