Vores arbejdsplads

I BIOFOS er vi ca. 165 medarbejdere som er fordelt på vores tre anlæg, Damhusåen, Avedøre og Lynetten. Vi er en virksomhed i rivende udvikling og derfor har vi naturligvis fokus på, at denne udvikling også er en del af vores medarbejderkultur.

Vi kompetenceudvikler vores medarbejdere 
I BIOFOS arbejder vi målrettet på at udvikle vores medarbejdere, så de har de helt rigtige og nødvendige kompetencer, der kræves for at vi kan imødekomme de stadig større og nye krav, som stilles til vores virksomhed. Som medarbejder i BIOFOS vil du derfor opleve at kompetenceudvikling i BIOFOS er tæt forankret i vores gældende strategi og helt ned i vore MUS-samtaler mellem ledelse og medarbejdere.

Et godt arbejdsmiljø 
Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø – både det fysiske og det psykiske. Vi har en personaleforening og en idrætsforening, der sørger for at knytte medarbejderne sammen gennem forskellige arrangementer.

Ansvar, fælleskab og udvikling
Da vi tog fat i arbejdet med at finde de værdier, der har betydning for vores virksomhed, satte vi alle ledere og medarbejdere i stævne og fik sammen lavet de tre værdier og leveregler, som betyder meget i vores hverdag.

Vores værdier

Ansvar

Vi passer på miljøet, hinanden og vores arbejdsplads.

Vi løser vores opgaver og tager ansvar – også uden for eget ansvarsområde.

Vi deltager aktivt i det samfund, som vi er en del af.

Ansvar

Fællesskab

Vi samarbejder som én virksomhed.

Vi udnytter hinandens kompetencer.

Vi er uformelle, ærlige, åbne og deler gerne ud af vores viden.

Fællesskab

Udvikling

Vi har modet til at gå nye veje og mod nye mål.

Vi har modet til at udfordre hinanden.

Vi forbedrer til stadighed vores præstationer.

Udvikling